Refactoring

Dag beste vrienden,

Ik heb deze week weer niks te vertellen en dat ga ik doen in ongeveer 200 woorden.

Ik heb me heel de week ingewerkt in de code base van een iOS app die praat met een domotica systeem. Echt heel leuk om te doen, hoewel de code wel een mix is van het oude objective-c en het nieuwe Swift. Nu is het de bedoeling dat ik de code ga refactoren.

Ik neem mijn job heel serieus, daarom dat ik direct voor 260 EUR aan boeken bij Amazon aangekocht heb, waaronder:

Zoals u, beste lezer, al direct heeft opgemerkt, zijn dit allemaal boeken over hoe je mooie code kan schrijven op een lean, agile manier. Het zal wel enige tijd duren vooraleer ik dit allemaal doorgenomen heb, maar dat gaat sowieso zijn vruchten afwerpen.

Sorry, maar mijn tijd is beperkt, ik ga terug code kakken.

Hopelijk beleef ik deze week wat meer 😉

Groet,

Kristof

Gepubliceerd door

Kristof

ICT-Freelancer, Serial Entrepreneur, AI/ML Expert, Advisor, Coach, Speaker. + Fervent jogger en boeken freak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *